Etiketter

torsdag 16 oktober 2014

Kläders betydelse i samhället 2014

Kläder har en väldigt stor betydelse i dagens samhälle. Med hjälp av kläder kan du uttrycka din personlighet och framförallt en speciell stil. Men allt är inte bra med kläder. Alla människor, eller åtminstone de flesta dömmer andra människor efter hur de ser ut. Ifall det är någon som har lite annorlunda stil än som idealet så blir den personen oftast utsatt pågrund av personens stil. 

En hel del framförallt unga tjejer och killar blir ofta mobbad på grund av att de ser lite annorlunda ut eller framförallt klär sig annorlunda. I samhället finns det idag massor av olika mode trender. De kan försvinna lika fort som de kommer. Man måste försöka få bort dessa problem för att ingen ska behöva gå runt och känna att de inte kan vara sig själva. För att vara sig själv är väldigt viktigt. 

I många delar av Sverige tror jag att du ser ner på människor som inte bär märkeskläder, framförallt i de rikare delarna av olika städer. Alla har inte samma förutsättningar och att ett litet märke på ett klädesplagg kan spela så stor roll som det gör för många är väldigt konstigt. Det kan vara så att i vissa umgängen kan du inte ens vara med i ifall du inte har på dig en Ralph Lauren tröja till exempel.  


Alltså har kläder en stor betydelse i dagens samhälle, en mycket större betydelse ifall man kanske egentligen tror. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar